You Are My Everything To Me


Chapter 1

Chapter 2

Chapter 3

Chapter 4

Chapter 5

Chapter 6

Chapter 7

Chapter 8

Chapter 9

Chapter 10

Final Chapter

  1. nebak ah, judulnya terinspirasi dr lirik Like A Star-nya Taeng sm om The One ?
    ‘-‘

  2. Ninggalin jejak dulu’-‘)/

  3. Kok part terakhirnya di pw mulu ssiiiiihhhh

  4. Hayeon byuntaeng

    Annyeong haseyo! nae reader baru..*bow
    Waah ,,saya baru nemuin ff KyuTae seDaebak ini! Apalagi ff yg ini , i like it🙂 Terus berkarya ,ya thor dengan ff KyuTaenya! Hwaiting!!!

  5. annyeong haseyo*bow
    nae reader baru nihh..
    nice thor, ff nya..DAEBAKK🙂

  6. hai🙂 susah nih bacanya kalau di PW mulu😥 mau minta PW nya bleh ???

  7. thor minta PW ny boleh??

  8. Ff’a baguuuus bgt aku suka deh baca’a …. Thor maaf yaa aku coment’a satu kali doang … Soal’a aku lg g punya kuota nih..

  9. Aku mau baca final chapter tapi ada passwordnya.. Boleh gak aku tau apa passwordnya?

Leave Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: