You Are My Everything To Me


Chapter 1

Chapter 2

Chapter 3

Chapter 4

Chapter 5

Chapter 6

Chapter 7

Chapter 8

Chapter 9

Chapter 10

Final Chapter

  1. nebak ah, judulnya terinspirasi dr lirik Like A Star-nya Taeng sm om The One ?
    ‘-‘

  2. Ninggalin jejak dulu’-‘)/

  3. Kok part terakhirnya di pw mulu ssiiiiihhhh

  4. Hayeon byuntaeng

    Annyeong haseyo! nae reader baru..*bow
    Waah ,,saya baru nemuin ff KyuTae seDaebak ini! Apalagi ff yg ini , i like it 🙂 Terus berkarya ,ya thor dengan ff KyuTaenya! Hwaiting!!!

  5. annyeong haseyo*bow
    nae reader baru nihh..
    nice thor, ff nya..DAEBAKK 🙂

  6. hai 🙂 susah nih bacanya kalau di PW mulu 😥 mau minta PW nya bleh ???

  7. thor minta PW ny boleh??

  8. Ff’a baguuuus bgt aku suka deh baca’a …. Thor maaf yaa aku coment’a satu kali doang … Soal’a aku lg g punya kuota nih..

  9. Aku mau baca final chapter tapi ada passwordnya.. Boleh gak aku tau apa passwordnya?

Leave a Reply to jangwoonyeon Cancel reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: